Njoftimet e fundit

 • Programi i Trajnimeve per SKK ne rrethe: Te nderuar anetare te IKM. Me poshte gjeni programin e trajnimeve per SKK (projekti i Bankes Boterore) sipas rretheve.Programi DurresProgrami FierProgrami KorceProgrami Shkoder
  Posted Jan 17, 2018, 4:44 AM by Rezart Demiraj
 • Kalendari i trajnimeve per SKK ne rrethe - Sezoni 2018 Njoftohen te gjithe anetaret dhe kandidatet e IKM ne RRETHE se trajnimet per Standardet Kombetare te Kontabilitetit, ne kuader te projektit te Bankes Boterore, per vitin 2018 do te zhvillohen ...
  Posted Jan 5, 2018, 3:53 AM by Rezart Demiraj
 • Kalendari trajnimeve per SKK ne Tirane - Sezoni 2018 Njoftohen te gjithe anetaret dhe kandidatet e IKM ne TIRANE se trajnimet per Standardet Kombetare te Kontabilitetit, ne kuader te projektit te Bankes Boterore, per vitin 2018 do te zhvillohen ...
  Posted Jan 8, 2018, 3:04 AM by Rezart Demiraj
 • Hapen regjistrimet per modulet e trajnimit per Standardet Nderkombetare te Raportimit Financiar Njoftohen te gjithe anetaret dhe kandidatet e IKM se ne kuadrin e projektit “Forcimi i edukimit në fushën e kontabilitetit dhe auditimit për hartuesit e pasqyrave financiare dhe punonjësit e ...
  Posted Dec 15, 2017, 5:07 AM by Rezart Demiraj
Showing posts 1 - 4 of 63. View more »