Njoftimet e fundit

 • NJOFTIM PER KURSIN E FUNDIT MBI SKK/SNK NGA IKM IKM njofton se raundi i tretë dhe i fundit per kurset e trajnimit mbi SKK dhe SNK/SNRF do të mbahet sipas kalendarit të mëposhtëm:THEKSOJME SE ...
  Posted Mar 10, 2017, 9:08 AM by Rezart Demiraj
 • *** Perditësim (7/2/2017) - Kalendari i Trajnimeve SKK/SNK për hyrjen në profesionin KM Per periudhen Shkurt - Prill 2017, trajnimet do të zhvillohen sipas kalendarit të mëposhtëm: (Përditësuar)   Periudha Shkurt - Prill  2017 Lloji i Trajnimit Trajnim në SKK  Kohëzgjatja 6 ditë Kursi II 17 ...
  Posted Feb 7, 2017, 2:33 AM by Rezart Demiraj
 • Trajnimi i kualifikimit te vijeshem per Tiranen Njotohen anetaret e IKM (KM dhe kandidate per KM), dega Tirane, se diten e Premte, dt. 25 nentor 2016, do te zhvillohet trajnimi ne kuader te kualifikimit te vijueshem sipas ...
  Posted Nov 15, 2016, 2:44 AM by Rezart Demiraj
 • Kalendari i Trajnimeve Nëntor - 2016 Lloji i Trajnimit: Ligji për Tregtarët dhe Shoqeritë Tregtare, Kodi i punës dhe SKK -15 e përmirësuar. Pjesëmarrësit Data Ora Vendi Durrësi, Kavaja, Shkodra dhe Lezha 05.11.2016 8 ...
  Posted Oct 21, 2016, 3:55 AM by Rezart Demiraj
Showing posts 1 - 4 of 56. View more »