Njoftime‎ > ‎

Aktivitet permbylles per trajnimet ne kuader te projektit te BB

posted May 3, 2018, 9:47 AM by Ikm Albania
Njoftohen anetaret e IKM se ne daten 11 maj 2018, ne mjediset e Hotel ROGNER, ora 10:00 - 12:00 do te zhvillohet aktiviteti permbylles i trajnimeve si dhe shperndarja e nje numri te kufizuar te certifikatave per SKK-te dhe SNRF-te. 

Aktiviteti zhvillohet ne kuader te projektit te WB financuar nga SECO "Strengthening accountancy and audit education of financial statements preparers and tax employees, and technical capacities of the accounting and audit professions"

Nderojne me pjesmarrje e tyre si te ftuar ne kete aktivitet disa personalitete te larta te Institucioneve vendase (MFE dhe KKK) dhe te huaja (SECO dhe WB).

Per me shume detaje mbi aktivitetin gjeni bashkengjitur axhenden.

Perfituesit e ketij aktiviteti, DPT dhe shoqatat profesionale, ftohen te jene pjese e aktivitetit si pjesemarres.

Anetaret e IKM qe duan te marrin pjese ne kete aktivitet jane te lutur te bejne konfirmimin ne adresen e emailit te IKM deri ne daten 10.05.2018.
ĉ
Ikm Albania,
May 3, 2018, 9:47 AM
Comments