Njoftime‎ > ‎

Datat e Provimeve për KM 2015

posted Jan 27, 2015, 3:17 AM by Rezart Demiraj   [ updated Jan 27, 2015, 3:17 AM ]
 Njoftohen të gjithë kandidatët për Kontabilistë të Miratuar se datat e provimeve për marrjen e titullit Kontabilist i Miratuar jane 25 Prill dhe 16  Maj 2015.

 Data e mbylljes së regjistrimeve është 31 Mars 2015!
Comments