Njoftime‎ > ‎

Kalendari i Trajnimeve Janar-Prill 2016

posted Jan 21, 2016, 3:12 AM by Rezart Demiraj   [ updated Mar 1, 2016, 12:21 AM ]
Periudha Janar  - Prill  2016

Lloji i Trajnimit Paketa Fiskale dhe Pasqyra Financiare - Per anëtarët
Tirana, Kavaja dhe Saranda 30.01.2016
Elbasani, Korça dhe Pogradeci  06.02.2016
Fier, Berati, Lushnja dhe Vlora 13.02.2016

Lloji i Trajnimit Trajnim në SKK - Per kandidatët
Kohezgjatja 6 ditë
Datat 11 - 13  & 18 - 20 Mars 2016


Lloji i Trajnimit Trajnim në  SNK - Per kandidatët
Kohezgjatja 2 ditë
Kursi -I re 05 - 06 Mars 2016
Kursi -II te 02 - 03 Prill 2016
 
 
Orari per SKK
E premten 16.30 - 20.30
E shtune 13.30 - 20.00
E diel 8.30 -15.00
Orari per SNK
E shtune 13.30 - 18.30
E diel 8.30 - 14.30
Comments