Njoftime‎ > ‎

Kalendari i Trajnimeve për SKK dhe SNK Janar-Mars 2014

posted Jan 10, 2014, 2:29 AM by Ikm Albania
Gjate periudhes Janar-Mars 2014 Instituti i Kontabilistëve të Miratuar do të organizojë trajnime mbi Standardet Kombëtare dhe Ndërkombëtare të Kontabilitetit, që janë kërkesë e detyrueshme për hyrjen në testimet për marrjen e titullit Kontabilist i Miratuar!

Për pjesëmarrjen në trajnim më parë kërkohet regjistrimi si anëtar i IKM me statusin Kandidat për Kontabilist të Miratuar! Dokumentacionin e nevojshëm e gjeni ne Rubriken "Si të bëhesh anëtar" të websitit tonë.

Bashkëngjitur gjeni kalendarin e trajnimeve të planifikuara.
Ĉ
Ikm Albania,
Jan 10, 2014, 2:29 AM
Comments