Njoftime‎ > ‎

NJOFTIM-KALENDARI I TRAJNIMEVE ::: MARS 2015 :::

posted Mar 2, 2015, 4:28 AM by Rezart Demiraj
Instituti i Kontabilistëve të Miratuar (IKM) njofton se kanë filluar regjistrimet për trajnime në Standardet Kombëtare (te rishikuara) dhe Standardet Ndërkombëtare të Kontabilitetit, të cilat janë kërkesë e detyrueshme për hyrjen në testimet për Kontabilist i Miratuar, sezoni 25 Prill – 16 Maj 2015.

  • Trajnimet fillojnë më 13 Mars 2015.
  • Regjistrimet bëhen pranë zyrës së IKM dhe pranohen deri një ditë para fillimit të trajnimit.

Për informacion në lidhje me datat referojuni kalendarit të trajnimeve më poshtë.

Për më shumë kontaktoni nëpërmjet e-mailit: ikm.alb@gmail.com, ose me telefon: 042347585.


Kalendari i Trajnimeve per testimin si Kontabilist i Miratuar

Periudha  Mars 2015

Lloji i Trajnimit

Trajnim në SKK

Kohezgjatja

6 ditë

Datat

13 -15 dhe 20-22 Mars 2015

Lloji i Trajnimit

Trajnim në SNK

Kohezgjatja

2 ditë

Datat

27 Shkurt -  28 Mars 2015

Comments