Njoftime‎ > ‎

Njoftim mbi trajnimet në SNK

posted Feb 26, 2015, 6:23 AM by Rezart Demiraj
Njoftohen të gjithë kandidatët për KM të cilët kanë kryer trajnimin e SKK në Dhjetor 2014 dhe Shkurt 2015 se TRAJNIMI PËR SNK DO TË ZHVILLOHET NË DATAT 06-07 MARS 2015. 

Trajnimi do të zhvillohet në ambientet e universitetit "Marin Barleti" dhe fillon ditën e Premte në orën 17.00.

Pagesa e kuotës së trajnimit për ata qe nuk e kanë bërë, duhet të behet deri ditën e Enjte datë 05.03.2015 ora 12.00
Comments