Njoftime‎ > ‎

Njoftim mbi vendin dhe oren e provimin të datës 3 maj 2014 për KM

posted Apr 28, 2014, 11:01 PM by Ikm Albania   [ updated Apr 28, 2014, 11:03 PM ]
Njoftohen të gjithe kandidatët që do të marrin pjesë në Provimin e datës 3 maj 2014 "Kontabilitet, Raportim Financiar dhe Analiza e Pasqyrave Financiare" që provimi do të zhvillohet në ambientet e Fakultetit të Ekonomisë dhe Agrobiznesit, Godina B (e re) pranë Universiteti Bujqësor të Tiranës.

Provimi do të fillojë në orën 14:00. Kandidatët duhet të jenë në sallat përkatëse në oren 13:30.
Comments