Njoftime‎ > ‎

* Njoftim për provimet e aftësisë profesionale për Kontabilistë të Miratuar — Sezoni 2018 (përditësuar)

posted May 13, 2018, 1:40 AM by Ikm Albania   [ updated May 21, 2018, 9:42 AM by Rezart Demiraj ]
Njoftohen të gjithë kandidatët që dëshirojnë të marrin pjesë në provimet e aftësisë profesionale për Kontabilist të Miratuar, se Komisioni i Provimeve të Aftësisë Profesionale ka miratuar datën e provimit të pare të sezonit 2018 dhe listën e dokumentave.

Me poshtë gjeni, grafikun e provimeve, programin e provimit të parë dhe listen e dokumenteve te nevojshme per regjistrim ne provime.Lista e dokumentave - sezoni 2018
Ċ
Rezart Demiraj,
May 21, 2018, 9:41 AM
Ċ
Ikm Albania,
May 13, 2018, 1:40 AM
ĉ
Ikm Albania,
May 15, 2018, 2:37 AM
Comments