Njoftime‎ > ‎

NJOFTIM PER KURSIN E FUNDIT MBI SKK/SNK NGA IKM

posted Mar 10, 2017, 9:08 AM by Rezart Demiraj
IKM njofton se raundi i tretë dhe i fundit per kurset e trajnimit mbi SKK dhe SNK/SNRF do të mbahet sipas kalendarit të mëposhtëm:

THEKSOJME SE KETO DO TE JENE KURSET E FUNDIT TE TRAJNIMIT PER KANDIDATET PER KM 

Lloji i TrajnimitTrajnim në SKK 
Kohëzgjatja6 ditë
Kursi III17 - 19 & 24 - 26 Mars 2017


Lloji i TrajnimitTrajnim në  SNK
Kohëzgjatja2 ditë
Kursi III8 - 9 Prill 2017


Orari për SKK 

E Premte 16.30 - 20.30 
E Shtunë 13.30 - 20.00 
E Diel 8.30 -15.00 

Orari për SNK 
E Shtunë 13.30 - 18.30 
E Diel 8.30 - 14.30 

Regjistrimet janë të hapura deri më 16 mars 2017
Për informacione të mëtejshme kontaktoni në adresën tone të emailit ikm.alb@gmail.com ose me telefon në sekretarinë e Institutit.

Comments