Njoftime‎ > ‎

Njoftim per te gjithe kandidatet KM qe do te marrin pjese ne provimet e aftesise profesionale.

posted Feb 25, 2016, 4:04 AM by Rezart Demiraj   [ updated Feb 25, 2016, 4:11 AM ]
Autoriteti i Certifikimit ka miratuar grafikun e provimeve per vitin 2016 si dhe listen e dokumentacionit qe duhet dorezuar.ĉ
Rezart Demiraj,
Feb 25, 2016, 4:04 AM
ĉ
Rezart Demiraj,
Feb 25, 2016, 4:04 AM
Ċ
Rezart Demiraj,
Feb 25, 2016, 4:10 AM
Comments