Njoftime‎ > ‎

Njoftim: Regjstrimet per trajnimin SKK ne Tirane jane mbyllur

posted Jan 30, 2018, 3:27 AM by Rezart Demiraj
Njoftohen te gjithe anetaret dhe kandidatet e IKM se jane mbyllur regjistrimet per trajnimin e SKK per Tiranen.
Comments