Njoftime‎ > ‎

Nryshim i Datave dhe orareve të trajnimeve ne SKK

posted Nov 1, 2017, 5:58 AM by Rezart Demiraj   [ updated Nov 1, 2017, 7:11 AM ]

Nryshim i Datave dhe orareve të trajnimeve ne SKK

Njoftohen të gjithë ata që kanë aplikuar për trajnimet e SKK në projektin “Forcimi i edukimit në fushën e kontabilitetit dhe auditimit për hartuesit e pasqyrave financiare dhe punonjësit e tatim-taksave, dhe i kapaciteteve teknike në profesionin e kontabilistit dhe audituesit” se për shkak të ndryshimit të datave të trajnimeve, pjesëmarrja në trajnim duhet të konfirmohet paraprakisht me sekretarine e IKM.

Me poshtë gjeni datat dhe oraret e reja të trajnimeve për vitin 2017.

 

APLIKIMET PRANOHEN DERI ME DT. 06.11.2017


Datat e trajnimeve per vitin 2017*

13 - 19 Nëntor 2017

20 - 26 Nëntor 2017

4 - 10 Dhjetor 2017

11 - 17 Dhjetor 2017

Oraret:

E hënë - E premte: 17.00-21.00

E shtunë: 09.00 - 15.00

E diel: 09.00 - 13.00

Vendi:

Fakulteti i Ekonomise

*Për vitin 2018 datat do te publikohen me vonë

 

Comments