Njoftime‎ > ‎

PERDITESIM I REGJISTRIT THEMELTAR TE ANETARESISE SE IKM

posted Jun 12, 2014, 5:53 AM by Rezart Demiraj

Në kuadrin e përditësimit të të dhënave personale të Regjistrit Themeltar të Anëtarësisë, dhe në përputhje me kërkesat e IFAC, jeni të lutur të plotësoni të dhënat tuaj sipas formularit që do të gjeni në rubriken Anëtarësia --->> Formular Perditesimi i te dhenave te anetaresise.

Plotësimi korrekt i të dhënave është jo vetem një detyrim i çdo anëtari, por mund të sjellë si pasojë mungesen e komunikimit me Institutin për çështje të rëndësishme të profesionit dhe të kualifikimeve në vijim.

Ju Faleminderit!

Comments