Njoftime‎ > ‎

Publikimi i draft standardit për OJF

posted Jun 4, 2015, 4:00 AM by Rezart Demiraj
Te nderuar anetare te IKM, Keshilli Kombetar i Kontabilitetit ka hedhur per diskutim draftin e SKK per OJF. Nese do te keni komente ne lidhje me draftin, jeni te lutur qe brenda dates 5 Korrik 2015, ti paraqesni ato ne zyren e IKM nepermjet email-it.

Bashkengjitur gjeni emailin e ardhur nga KKK dhe linkun ku duhet te hyni per te shkarkuar draftin e standartit.

Presim komentet tuaja!


Comments