Njoftime‎ > ‎

Trajnimi i kualifikimit te vijeshem per Tiranen

posted Nov 15, 2016, 2:44 AM by Rezart Demiraj
Njotohen anetaret e IKM (KM dhe kandidate per KM), dega Tirane, se diten e Premte, dt. 25 nentor 2016, do te zhvillohet trajnimi ne kuader te kualifikimit te vijueshem sipas kalendarit te njoftuar me pare.

Trajnimi do te zhvillohet ne sallen e Universitetit Luarasi, Rr. Elbasanit, ne krah te Fakultetit te Historise dhe Filologjise, Tirane.

Trajnimi fillon ne oren 14.00 dhe mbaron ne oren 20.00.
Comments