Njoftime‎ > ‎

Trajnim në SKK

posted Feb 12, 2013, 8:23 AM by Rezart Demiraj
IKM njofton të gjithë anëtarët e vet kandidatë për Kontabël të Miratuar, se në datat 16-17 dhe 23-24 Shkurt 2013 4 ditor në fushën e Standardeve Kombëtare të Kontabilitetit. Trajnimi zhvillohet tek Universiteti Marin Barleti dhe fillon ditën e Shtunë ora 13.00.
Regjistrimi bëhet në zyrën e IKM dhe përfundon ditën e Premte datë 15.02.2013 ora 15.00.
Për çdo informacion më të hollësishëm kontaktoni në adresën ikm.alb@gmail.com
Comments