Njoftime‎ > ‎

Trajnim përgatitor për provimet e marrjes se titullit Kontabilist i Miratuar

posted Jun 27, 2018, 6:55 AM by Rezart Demiraj
IKM njofton të gjithë kandidatët anëtarë të IKM, se në muajin Korrik 2018 do të zhvillojë trajnimin përgatitor për provimet për marrjen e titullit Kontabilist i Miratuar!
 
Trajnimet do të zhvillohen sipas kalendarit të mëposhtëm:

Periudha
Korrik  2018

Lloji i Trajnimit
Trajnim pergatitor per provimet per KM
  • Raportimi dhe përgatitja e pasqyrave financiare, sipas standardeve kombëtare e ndërkombëtare të raportimit financiar
  • Kontabiliteti i Kostos dhe Drejtimit
  • Analiza e Pasqyrave Financiare
Kohëzgjatja
3 ditë

Datat e Trajnimit
05 – 07 Korrik 2018

Orari Trainimit
E Enjte    17.00 – 21.00
E Premte 17.00 - 21.00
E Shtunë 13.00 - 19.00
Te gjithe kandidatet qe deshirojne te marrin pjese ne provim duhet te regjistrohen prane zyres se IKM deri dite e Merkure date 04.07.2018 duke kryer edhe pagesen njekohesisht.

Per cdo informacion kontaktoni ne adresen e email-it: ikm.alb@gmail.com, si dhe nr e telefonit 042 347 585 ose mob: 069 48 77 738

Comments