Njoftime‎ > ‎

TRAJNIM PËR PROVIMIN E KONTABILITETIT

posted Apr 13, 2013, 12:06 PM by Ikm Albania
IKM njofton të gjithë anëtarët e tij, të cilët do të hyjnë në provimet për Kontabiistë të Miratuar, se në datat 19 - 21 Prill 2013 organizon trajnimin për provimin e kontabilitetit. Trajnimi do të zhvillohet në Fakultetin e Ekonomisë, UT dhe fillon ditën e Premte në orën 16.30. Regjistrimet mbyllen ditën e enjte dt.18.04.2013 ora 16.00. Për informacione më të detajuara kontaktoni në adresën ikm.alb@gmail.com.
Comments