Njoftime‎ > ‎

Trajnim për Standardet Kombëtare të Kontabilitetit - 5 Dhjetor 2014

posted Nov 24, 2014, 2:04 AM by Rezart Demiraj
Njoftohen të gjithë kandidatet për Kontabilistë të Miratuar, se IKM fillon në dt. 5 dhjetor 2014 Trajnimet për Standardet Kombëtare të Kontabilitetit.
Regjistrimet janë të hapura deri më 4 dhjetor 2014 dhe informacioni mund te merret pranë sekretarisë së IKM.

Trajnimi do të zhvillohet në 6 dite për dy javë (E premte-E diel e cdo jave). Bashkengjitur gjeni programin e detajuar të trajnimit 6 ditor.
ĉ
Rezart Demiraj,
Nov 24, 2014, 2:04 AM
Comments