Njoftime‎ > ‎

Trajnim për Standardet Kombëtare të Kontabilitetit (SKK)

posted Nov 2, 2013, 1:59 PM by Rezart Demiraj   [ updated Nov 5, 2013, 7:12 AM by Ikm Albania ]
Instituti i Kontabilistëve të Miratuar (IKM) njofton të gjithë anëtarët e tij kandidatë për Kontabilistë të Miratuar, si dhe të interesuar të tjerë, të cilët duan të hyjnë në testimet për të fituar titullin "Kontabël i Miratuar", se në datat 09 - 10 dhe 16 – 17 Nëntor 2013 organizon trajnimin 4 ditor mbi STANDARDET KOMBËTARE TË KONTABILITETIT (SKK). Trajnimi Zhvillohet tek Universiteti Marin Barleti dhe regjistrimet mbyllen diten e premte datë 08 Nëntor 2013.

Për informacion më të hollësishëm kontaktoni me zyren e IKM nëpërmjet adresës ikm.alb@gmail.com ose me telefon 0693243482.
Ċ
Ikm Albania,
Nov 8, 2013, 1:16 AM
Comments