NJOFTIM PER KURSIN E FUNDIT MBI SKK/SNK NGA IKM

IKM njofton se raundi i tretë dhe i fundit per kurset e trajnimit mbi SKK dhe SNK/SNRF do të mbahet sipas kalendarit të mëposhtëm: THEKSOJME SE KETO DO TE JENE KURSET E FUNDIT TE TRAJNIMIT PER KANDIDATET PER KM  Lloji i Trajnimit Trajnim në SKK  Kohëzgjatja 6 ditë Kursi III 17 - 19 & 24 [...]

2018-10-09T08:54:55+02:0005/09/2017|

Trajnimi i kualifikimit te vijeshem per Tiranen

Njotohen anetaret e IKM (KM dhe kandidate per KM), dega Tirane, se diten e Premte, dt. 25 nentor 2016, do te zhvillohet trajnimi ne kuader te kualifikimit te vijueshem sipas kalendarit te njoftuar me pare. Trajnimi do te zhvillohet ne sallen e Universitetit Luarasi, Rr. Elbasanit, ne krah te Fakultetit te Historise dhe Filologjise, Tirane. Trajnimi fillon [...]

2018-10-09T08:54:55+02:0005/09/2017|

Kalendari i Trajnimeve Nëntor – 2016

Lloji i Trajnimit: Ligji për Tregtarët dhe Shoqeritë Tregtare, Kodi i punës dhe SKK -15 e përmirësuar.  Pjesëmarrësit Data Ora Vendi Durrësi, Kavaja, Shkodra dhe Lezha 05.11.2016 8.30 - 14.30 Durres Elbasani, Korça dhe Pogradeci  12.11.2016 9.00 - 15.00 Elbasan ose Korçe Vlora dhe Saranda    19.11.2016 9.00 – 15.00 Vlore  Tirana 25.11.2016 14.00 – 20.00 Tirane [...]

2018-10-09T08:54:55+02:0005/09/2017|

Trajnim përgatitor për provimet KM

IKM ju njofton se më 7-9 prill 2016 organizon trajnimin për anëtarët e vet që janë regjistruar për provimin për KM. Trajnimi do të zhvillohet në Fakultetin e Ekonomisë dhe fillon në orën 17.00. Tarifa e trajnimit është 6000 lekë dhe pagesa bëhet në bankën Societe Generale në llogarinë nr. 1522 ose në arkën e [...]

2018-10-09T08:54:55+02:0005/09/2017|
Go to Top