Ndryshon data e provimit “Zbatimi në praktikë i kërkesave të legjislacionit të tatimeve dhe taksave në Republikën e Shqipërisë”.

Njoftohen të gjithë kandidatët të cilët janë regjistruar në provimet për KM sezoni 2018, se KPAP ka ndryshuar datën e provimit në disiplinën: "Zbatimi në praktikë i kërkesave të legjislacionit të tatimeve dhe taksave në Republikën e Shqipërisë". Ky provim  do të zhvillohet në datën 20 Tetor 2018.

2018-10-09T08:54:55+02:0025/09/2018|

Njoftim!

IKM njofton se jane mbyllur regjistrimet per trajnimin me temë "Zbatimi në praktikë i legjislacionit mbi të drejtën civile, të drejtën penale, legjislacionit tregtar dhe të drejtën e punës në Republikën e Shqipërisë"

2018-10-09T08:54:55+02:0014/09/2018|

Trajnim me temë “Zbatimi në praktikë i legjislacionit mbi të drejtën civile, të drejtën penale, legjislacionit tregtar dhe të drejtën e punës në Republikën e Shqipërisë”

IKM njofton se në datat 15-16 Shtator 2018 organizon trajnimin me temë "Zbatimi në praktikë i legjislacionit mbi të drejtën civile, të drejtën penale, legjislacionit tregtar dhe të drejtën e punës në Republikën e Shqipërisë, në masën që këto i interesojnë profesionit të auditimit ligjor të pasqyrave financiare". Ky trajnim organizohet në kuadër të provimit të dytë [...]

2018-10-09T08:54:55+02:0009/09/2018|
Go to Top