Trajnim për Konsulent Tatimor dhe Doganor

IKM njofton te gjithë antarët e saj KM se në datat 19 – 25 Nëntor 2018, organizon trajnimin për Konsulent Tatimor dhe Doganor. Programi i trajnimit perfshin temat në fushën e legjislacionit tatimor, e taksave kombëtare e vendore, doganor dhe ai në fushën e mbrojtjes shoqërore të punonjësve. Në përfundim të trainimit, pjesmarrësit do t'i [...]

2018-10-26T19:47:02+02:0026/10/2018|

Trajnim Pergatitor per kandidatet per KM

IKM njofton të gjithë kandidatët anëtarë të IKM, se në muajin Tetor 2018 do të zhvillojë nje trajnim përgatitor, i cili shërben për hyrjen në provimet për marrjen e titullit Kontabilist i Miratuar! Trajnimet do të zhvillohen sipas kalendarit të mëposhtëm: Periudha Tetor 2018 Te gjithe kandidatet qe deshirojne te marrin pjese ne provim [...]

2018-10-09T08:54:53+02:0005/10/2018|
Go to Top