Informacion lidhur me provimet e aftesise profesionale per KM

Kalendari i provimeve të aftësive profesionale per KM Dokumentat per regjistrim ne provimet e aftësive profesionale per KM Programi i provimeve të aftësive profesionale per KM Tarifat e provimeve të aftësive profesionale per KM dhe AL