Njoftim per trajnimin qe IKM do te organizoje me kandidatet per KM per provimin II sezoni 2019

IKM njofton te gjithe anetaret e tij kandidate per KM, se ne kuader te pergatitjes per provimin e trete "ZBATIMI NE PRAKTIKE I KERKESAVE TE LEGJISLACIONIT TE TATIMEVE DHE TAKSAVE NE REPUBLIKEN E SHQIPERISE" organizon trajnimin ne kete displine ne datat 25-26 Maj 2019.   Trajnimi do te zhvillohet: E Shtune dt. 25.05.2019 orari 13.00 - [...]