Trajnim per Kualifimin e Vijueshem Shtator 2019

Ne zbatim te kerkesave te rregullores Nr. 9 date 27.02.2019 te BMP si dhe kerkesave te Statutit, ju njoftojme se ne datat 20-29 Shtator 2019,  IKM organizon trajnimin per kualifikimin e vijueshem te antareve te cilet per periudhen 2014-2019 nuk kane  marre pjese ne keto trajnime. Kuota e kualifikimit te vijueshem eshte 16,000 leke dhe [...]