ANETARESIMI NE IFAC

Ne datat 12 – 14 Nentor 2019 u zhvillua Mbledhja e Keshillit te IFAC ne Vancouver, Kanada. Ne kete mbledhje Keshilli i IFAC votoi unanimisht per pranimin e IKM si anetare me te drejta te plota ne IFAC. PERSHENDETJE NGA PRESIDENTI I KESHILLIT TE DREJTIMIT TE IKM PERSHENDETJE NGA ANETARI I BORDIT TE [...]

2019-11-15T11:07:29+01:0015/11/2019|

VENDIME TE ASAMBLESE SE PERGJITHSHME

ASAMBLEJA E PERGJITHSHME VENDIMET e Datës  29.09.2019 Asambleja e Pergjithshme e IKM në datë 29.09.2019 zhvilloi mbledhjen e radhës. Në përfundim të diskutimeve në lidhje me çështjet e rendit të ditës, Asambleja e Pergjithshme vendosi: Te miratoje Raportin e zhvillimit te aktivitetit dhe te veprimtarisë se organeve drejtuese te zgjedhura si dhe Raportin e Drejtorit [...]

2019-11-15T10:22:05+01:0015/11/2019|

VENDIME TE KESHILLIT TE DREJTIMIT

KESHILLI I DREJTIMIT VENDIM  Nr. 3 Datë  27.09.2019 Këshilli i Drejtimit i IKM në datë 27.09.2019 zhvilloi në zyrën qëndrore të IKM mbledhjen e radhës. Në përfundim të diskutimeve në lidhje me çështjet e rendi të ditës, Këshilli i Drejtimit vendosi: Te miratoje Raportin e Keshillit te Drejtimit per ne Asamblene e Pergjithshme te IKM [...]

2019-11-15T10:19:43+01:0015/11/2019|

TRAJNIMI I EDUKIMIT TE VIJUESHEM – NENTOR 2019

TRAJNIMI I EDUKIMIT TE VIJUESHEM – NENTOR 2019 IKM ju njofton se ne zbatim te kerkesave te rregullores Nr. 9 date 27.02.2019 te BMP si dhe kerkesave te Statutit, per periudhen Nentor 2019, do te zhvilloje trajnimin e meposhtem: Ne datat 18-22 Nentor 2019 per Degen Tirane dhe Durres, IKM organizon trajnimin per Edukimin e [...]

2019-11-13T14:41:49+01:0013/11/2019|
Go to Top