Njoftim mbi shtyrjen e Procesit të Pajtueshmërisë Ligjore të Kontabilistëve të Miratuar

IKM ju bën me dije se Bordi i Mbikqyrjes Publike në vijim të procesit të vlerësimit të Pajtueshmërisë Ligjore të Kontabilistëve të Miratuar, me vendimin e tij Nr. 61 datë 26.12.2019 ka miratuar shtyrjen e veprimtarisë së Komisionit Ad-Hoc për verifikimin e Kontabilistëve deri më date 30 Qershor 2020. BPër rrjedhojë afati i dorëzimit të [...]

2020-01-29T10:33:35+01:0010/12/2019|

TRAJNIMI I EDUKIMIT TE VIJUESHEM – DHJETOR 2019

TRAJNIMI I EDUKIMIT TE VIJUESHEM – DHJETOR 2019 IKM ju njofton se ne zbatim te kerkesave te rregullores Nr. 9 date 27.02.2019 te BMP si dhe kerkesave te Statutit, per periudhen Dhjetor 2019, do te zhvilloje trajnimin e meposhtem: Ne datat 13-15 Dhjetor2019 per Deget Shkoder, Kavaje, Korce, Pogradec, Elbasan, Lushnje, Berat, Vlore, Fier Sarande, [...]

2019-12-06T14:23:31+01:0006/12/2019|

TRAJNIM PER HYRJE NE PROFESION – KANDIDATE KM DHJETOR 2019

IKM ju njofton se gjatë muajit Dhjetor 2019 - Janar 2020 do të zhvillohet trajnimi për Standardet Kombëtare të Kontabilitetit për të gjithë Kandidatët KM të anëtarësuar pranë tij, si pjesë e certifikimit te detyrueshëm për Provimet e Aftësive Profesionale  për t'u pajisur me Dëshminë  "Kontabilist i Miratuar". Trajnimi do të zhvillohet në ambientet e Universitetit "Marin [...]

2019-12-17T10:26:04+01:0002/12/2019|
Go to Top