NJOFTIM PËR ANËTARËT

Të nderuar kolegë Uroj para së gjithash që ju dhe familjarët tuaj të jeni mirë me shëndet. Shqipëria, ashtu si shumë vende anembanë botës, po kalon aktualisht një periudhë sa të veshtirë aq edhe të pazakontë, për shkak të pandemisë botërore të COVID-19. E tillë është ajo për të gjithë, njërëzit, qeveritarët, bizneset.  Kjo epidemi [...]

2020-04-06T21:01:13+02:0031/03/2020|

SHTYRJA E AFATIT TE DORËZIMIT TË PF DHE DEKLARATËS SË TATIM FITIMIT

IKM, në kuadër te situatës emergjente të krijuar kohët e fundit për shkak të virusit COVID 19, i është drejtuar Ministrisë së Financave, për dijeni të Drejtorisë së Përgjithshme te Tatimeve dhe kreut të Qeverisë me një kërkesë për shtyrjen e Afatit të dorëzimit të Pasqyrave Financiare dhe të Deklaratës së Tatimit mbi Fitimin. Kërkesa [...]

2020-03-14T23:59:32+01:0014/03/2020|
Go to Top