20 VITE IKM

Të nderuar anëtarë të IKM, Të dashur miq, kolegë, KM apo Kandidat për KM, Sot, në përvjetorin e 20 te IKM, doja t’ju drejtohesha me një përshëndetje. Do të dëshiroja që këtë përshëndetje ta bëja në një aktivitet ku të ishit të pranishëm të gjithë, për të festuar këtë datë të rëndësishme. Por kushtet e [...]

2020-05-10T14:56:14+02:0010/05/2020|

PUNËSIM ME “LUGË” APO RRITJE E PRODUKTIVITETIT!

Milton Freidman në vitin 1960 në një nga udhëtimet e tij në Azi vendosi të vizitonte një kantier ndërtimi. I çuditur nga fakti që në kantier pa njerëz me lopata që lëvizin dheun, dhe jo makineri (ekskavatorë) pyeti: Përse nuk përdorni makineri? Përfaqësuesi i qeverisë që e shoqëronte i përgjigjet - “Nuk e kuptoni?  Është [...]

2020-05-02T14:31:45+02:0002/05/2020|
Go to Top