ROLI I BMP – RAPORTI I KOMISIONIT EUROPIAN PËR SHQIPËRINË

Komisioni Europian ka publikuar Raportin për Shqipërinë për 2020 që shoqëron Komunikimet e Komisionit të Parlamentit Europian, Këshillit, Komitetit Europian Ekonomik & Social dhe Komitetit Rajonal për Politikat e zgjerimit te BE. Komisioni ka vazhduar të monitorojë zhvillimet në tërësi në Shqipëri, ku vendi ka vazhduar të zbatojë reformat në lidhje me axhendën e BE. [...]

2020-10-15T13:30:02+02:0015/10/2020|
Go to Top