Sezoni i Provimeve Përfundimtare të Aftësive Profesionale për Kontabilist të Miratuar – 2021

IKM njofton të gjithë kandidatët e interesuar për marrjen e titujve Auditues Ligjor dhe Kontabilist i Miratuar për hapjen e sezonit të Provimeve Përfundimtare të Aftësive Profesionale për vitin 2021.  Kalendarin e Provimeve mund ta shkarkoni më poshtë: KALENDARI   Si pjesë e kërkesave për të marrë pjesë në Provimeve Përfundimtare të Aftësive [...]

2021-01-21T11:29:48+01:0021/01/2021|

Trajnimi i Hyrjes në Profesion Shtator – Tetor 2021

IKM njofton të gjithë të interesuarit që duan të marrin pjesë në Provimet e Aftësive Profesionale për Kontabilist të Miratuar, fillimin e trajnimeve për Standardet Kombëtare të Kontabilitetit dhe Standardet Ndërkombëtare të Raportimit Financiar, si pjesë e kërkesave për Hyrjen në Profesion. Kandidatët për KM duhet të ndjekin trajnimet e Hyrjes në Profesion në [...]

2021-09-14T10:55:32+02:0015/01/2021|

Trajnimi i Edukimit të Vijueshëm 27 – 29 Janar 2021 Degë dhe Seksione

IKM ju njofton se në zbatim të kërkesave të Ligjit Nr. 10901, Neni 25 dhe 52, si dhe kërkesave të Statutit të IKM, për periudhën  Janar 2021, do të zhvillojë trajnimin e mëposhtëm: Në datat 27 - 29 Janar 2021, IKM do të organizojë trajnimin prej 12 orëve të Anëtareve, në kuadër të trajnimeve të Edukimit [...]

2021-01-21T13:55:48+01:0013/01/2021|
Go to Top