Trajnimi i Hyrjes në Profesion – Standardet Kombëtare të Kontabilitetit

Gjatë periudhës 04 - 06 Mars 2022 dhe 11 - 13 Mars 2022 u zhvillua dhe përfundoi pjesa e parë e trajnimeve të Hyrjes në Profesion. Kandidatët të cilët synojnë të marrin titullin Kontabilist i Miratuar, si pjesë e kërkesave ligjore kanë ndjekur 32 orë trajnime për Standardet Kombëtare të Kontabilitetit.  Në javën në [...]

2022-03-15T11:07:02+01:0015/03/2022|

Takim me QKB – Shkurt 2022

Më datë 24.02.2022, pranë zyrave të QKB, u zhvillua takimi me: Përfaqësues nga IKM: Sotiraq Dhamo - Kryetar i Këshillit të Drejtimit; Fatmir Bërdica - Nën Kryetar i Këshillit të Drejtimit; Dashamir Begaj - Drejtor Ekzekutiv; Përfaqësues nga QKB: Flogers Broqi - Drejtor Juridik, Enkeleda Peshkatari - Drejtoreshë e Regjistrit dhe Analizës; Gjatë këtij takimi [...]

2022-03-10T14:47:44+01:0010/03/2022|

Takim me Bordin e Mbikëqyrjes Publike – Shkurt 2022

Më datë 17.02.2022, pranë zyrave të Bordit të Mbikëqyrjes Publike, u zhvillua takimi me: Përfaqësues nga IKM: Sotiraq Dhamo - Kryetar i Këshillit të Drejtimit; Fatmir Bërdica - Nën Kryetar i Këshillit të Drejtimit; Dashamir Begaj - Drejtor Ekzekutiv; Përfaqësues nga BMP: Dritan Fino - Kryetar i BMP; Aldo Spahiu - Drejtor Ekzekutiv; Gjatë këtij [...]

2022-03-10T14:43:50+01:0010/03/2022|
Go to Top