About IKM

This author has not yet filled in any details.
So far IKM has created 53 blog entries.

Trajnimi i Edukimit të Vijueshëm 10-14 Maj 2021

IKM ju njofton se në zbatim të kërkesave të Ligjit Nr. 10901, Neni 25 dhe 52, si dhe kërkesave të Statutit të IKM, për periudhën  Maj 2021, do të zhvillojë trajnimin e mëposhtëm: Në datat 10 - 14 Maj 2021, IKM do të organizojë trajnimin prej 20 orëve të Anëtarëve, në kuadër të trajnimeve të Edukimit [...]

2021-05-03T03:49:34+02:0016/04/2021|

Trajnimin Parapregatitor për Provimin e Dytë

IKM njofton të gjithë anëtarët e tij kandidatë për KM, se në kuadër të përgatitjes për Provimin e Dytë "Zbatimi në praktikë i legjislacionit mbi të drejtën civile, penale, tregtare dhe të drejtën e punës në Republikën e Shqipërisë" organizon trajnimin në këtë disipline në datat 23 - 25 Shkurt 2021. Për shkak të [...]

2021-02-19T12:50:21+01:0012/02/2021|

Sezoni i Provimeve Përfundimtare të Aftësive Profesionale për Kontabilist të Miratuar – 2021

IKM njofton të gjithë kandidatët e interesuar për marrjen e titujve Auditues Ligjor dhe Kontabilist i Miratuar për hapjen e sezonit të Provimeve Përfundimtare të Aftësive Profesionale për vitin 2021.  Kalendarin e Provimeve mund ta shkarkoni më poshtë: KALENDARI   Si pjesë e kërkesave për të marrë pjesë në Provimeve Përfundimtare të Aftësive [...]

2021-01-21T11:29:48+01:0021/01/2021|

Trajnimi i Hyrjes në Profesion Shtator – Tetor 2021

IKM njofton të gjithë të interesuarit që duan të marrin pjesë në Provimet e Aftësive Profesionale për Kontabilist të Miratuar, fillimin e trajnimeve për Standardet Kombëtare të Kontabilitetit dhe Standardet Ndërkombëtare të Raportimit Financiar, si pjesë e kërkesave për Hyrjen në Profesion. Kandidatët për KM duhet të ndjekin trajnimet e Hyrjes në Profesion në [...]

2021-09-14T10:55:32+02:0015/01/2021|

Trajnimi i Edukimit të Vijueshëm 27 – 29 Janar 2021 Degë dhe Seksione

IKM ju njofton se në zbatim të kërkesave të Ligjit Nr. 10901, Neni 25 dhe 52, si dhe kërkesave të Statutit të IKM, për periudhën  Janar 2021, do të zhvillojë trajnimin e mëposhtëm: Në datat 27 - 29 Janar 2021, IKM do të organizojë trajnimin prej 12 orëve të Anëtareve, në kuadër të trajnimeve të Edukimit [...]

2021-01-21T13:55:48+01:0013/01/2021|

MBLEDHJA E ASAMBLESË SË PËRGJITHSHME

Në datë 28 Dhjetor 2020, ora 17:00 do të zhvillohet Asambleja e Përgjithshme e Anëtarëve të Institutit të Kontabilisteve te Miratuar. Për shkak të kushteve aktuale mbledhja do të zhvillohet nëpërmjet aplikacionit Zoom Meeting. Në mbledhjen e Asamblesë së Pergjithshme do të marrin pjesë ata anëtarë të cilët janë zgjedhur si Përfaqësues në mbledhjet e [...]

2020-12-24T12:17:30+01:0024/12/2020|

VENDI I PROVIMIT DHE LISTA E KANDIDATËVE TË REGJISTRUAR

IKM njofton të gjithë kandidatët për Kontabilist të miratuar se KPAP ka publikuar Listën e Kandidatëve të regjistruar për Provimet Përfundimtare të Aftësive Profesionale si dhe Tarifën e regjistrimit për Provimin e parë. Njoftohen të gjithë kandidatët për Auditues Ligjor/Kontabilist i Miratuar që do të marrin pjesë në Provimin e datës 12 Dhjetor 2020 “Raportimi [...]

2020-12-11T18:14:59+01:0011/12/2020|

TRAJNIM PARAPREGATITOR PËR PROVIMIN E DYTË PËR KONTABILIST TË MIRATUAR

IKM njofton të gjithë anëtarët e tij kandidatë për KM, se në kuadër të përgatitjes për Provimin e Dytë "Zbatimi në praktikë i legjislacionit mbi të drejtën civile, penale, tregtare dhe të drejtën e punës në RSH" organizon trajnimin në këtë disipline në datat 16 - 17 Dhjetor 2020. Për shkak të kushteve aktuale trajnimi [...]

2020-12-14T14:46:38+01:0007/12/2020|

Kalendari & Programi i Provimeve për Kontabilist të Miratuar

Njoftohen të gjithë kandidatët e interesuar për marrjen e titujve Auditues Ligjor dhe Kontabilist i Miratuar në sezonin e vitit 2020, për Kalendarin e Provimeve si dhe Programin e Provimeve. Kalendarin e Provimeve mund ta shkarkoni më poshtë. Kalendari i Provimeve   Kalendarin e Provimeve mund ta shkarkoni më poshtë. Programi i Provimeve

2020-11-23T13:49:02+01:0023/11/2020|

TRAJNIMI PËR HYRJEN NË PROFESION PËR KANDIDATËT PËR KM – SKK & SNRF

IKM në vijim të njoftimit të Bordit të Mbikëqyrjesh Publike për hapjen e sezonit të Provimeve të Aftësive Profesionale për Kontabilistë të Miratuar do të fillojë trajnimet për Standardet Kombëtare të Kontabilitetit dhe Standardet Ndërkombëtare të Raportimit Financiar, si pjesë e kërkesave për Hyrjen në Profesion. Kriteret për të marrë pjesë: Anëtarësimi në një Organizatë [...]

2020-11-14T16:18:15+01:0014/11/2020|
Go to Top