Trajnimi i Edukimit të Vijueshëm 13-17 Dhjetor 2021

Në përputhje me Rregulloren e Edukimit dhe Kualifikimit Profesional të IKM, Ligjin 10091 dhe Rregulloren Nr. 9 të BMP çdo Kontabilist i Miratuar duhet të ndjekë minimalisht 40 orë Edukim të Vijueshëm në vit. Për t'u mundësuar anëtarëve plotësimin e këtij detyrimi prej 40 oresh, IKM ju njofton se do të organizojë trajnimin e [...]

2021-12-07T11:01:41+01:0007/12/2021|

Mbledhja e Asamblesë së Përgjithshme

Në datë 20 Nëntor 2021 në ambientet e Hotel Rogner u organizua Asambleja e Përgjithshme të Anëtarësisë së Institutit të Kontabilistëve të Miratuar (IKM).Në përputhje me statutin e IKM, në Asamblenë e Përgjithshme morën pjese përfaqësuesit e anëtarësisë me të drejtë vote.Asambleja miratoi aktivitetin e IKM për periudhën midis dy mbledhjeve si dhe zgjodhi organet [...]

2021-12-04T13:50:17+01:0004/12/2021|

Diskutimi Vjetor i Programit të anëtarësimit të IKM pranë IFAC

Më datë 1 Dhjetor 2021, u zhvillua takimi vjetor me IFAC ku u diskutuan çështje të programit të anëtarësimit të IKM pranë saj. Në këtë takim morën pjesë; Kryetari i Këshillit të Drejtimit, Prof. Dr. Sotiraq Dhamo, përfaqësuesi i IFAC znj. Sarah Gagnon, Drejtori Ekzekutiv z. Dashamir Begaj si dhe anëtarë të Stafit Ekzekutiv. Gjatë [...]

2021-12-04T13:38:01+01:0002/12/2021|

Trajnimi i Edukimit të Vijueshëm Profesional Tetor 2021 – Tiranë

IKM ju njofton se në zbatim të kërkesave të Ligjit Nr. 10901, Neni 25 dhe 52, si dhe kërkesave të Statutit të IKM, për periudhën  Tetor 2021, do të zhvillojë trajnimin e mëposhtëm: Në datat 25 - 29 Tetor 2021, IKM do të organizojë trajnimin prej 20 orëve të Anëtareve, në kuadër të [...]

2021-10-15T16:43:27+02:0003/10/2021|

Tetor 2021 – Kalendari i Mbledhjeve të Degëve dhe Seksioneve

IKM ju njofton se në zbatim të kërkesave të Ligjit Nr. 10901, Neni 25 dhe 52, si dhe kërkesave të Statutit të IKM, për periudhën  Tetor 2021, do të zhvillojë trajnimin në kuadër të Edukimit të Vijueshëm për periudhën 2021.  Këshilli i Drejtimit miratoi programin dhe kalendarin e Edukimit të Vijueshëm Profesional për 6 mujorin [...]

2021-10-03T14:04:34+02:0001/10/2021|

Sezoni i Provimeve Përfundimtare të Aftësive Profesionale për Kontabilist të Miratuar – 2021

IKM njofton të gjithë kandidatët e interesuar për marrjen e titujve Auditues Ligjor dhe Kontabilist i Miratuar për hapjen e sezonit të Provimeve Përfundimtare të Aftësive Profesionale për vitin 2021.  Kalendarin e Provimeve mund ta shkarkoni më poshtë: KALENDARI   Si pjesë e kërkesave për të marrë pjesë në Provimeve Përfundimtare të Aftësive [...]

2021-01-21T11:29:48+01:0021/01/2021|

MBLEDHJA E ASAMBLESË SË PËRGJITHSHME

Në datë 28 Dhjetor 2020, ora 17:00 do të zhvillohet Asambleja e Përgjithshme e Anëtarëve të Institutit të Kontabilisteve te Miratuar. Për shkak të kushteve aktuale mbledhja do të zhvillohet nëpërmjet aplikacionit Zoom Meeting. Në mbledhjen e Asamblesë së Pergjithshme do të marrin pjesë ata anëtarë të cilët janë zgjedhur si Përfaqësues në mbledhjet e [...]

2020-12-24T12:17:30+01:0024/12/2020|
Go to Top