Njoftim mbi shtyrjen e Procesit të Pajtueshmërisë Ligjore të Kontabilistëve të Miratuar

IKM ju bën me dije se Bordi i Mbikqyrjes Publike në vijim të procesit të vlerësimit të Pajtueshmërisë Ligjore të Kontabilistëve të Miratuar, me vendimin e tij Nr. 61 datë 26.12.2019 ka miratuar shtyrjen e veprimtarisë së Komisionit Ad-Hoc për verifikimin e Kontabilistëve deri më date 30 Qershor 2020. BPër rrjedhojë afati i dorëzimit të [...]

2020-01-29T10:33:35+01:0010/12/2019|

ANETARESIMI NE IFAC

Ne datat 12 – 14 Nentor 2019 u zhvillua Mbledhja e Keshillit te IFAC ne Vancouver, Kanada. Ne kete mbledhje Keshilli i IFAC votoi unanimisht per pranimin e IKM si anetare me te drejta te plota ne IFAC. PERSHENDETJE NGA PRESIDENTI I KESHILLIT TE DREJTIMIT TE IKM PERSHENDETJE NGA ANETARI I BORDIT TE [...]

2019-11-15T11:07:29+01:0015/11/2019|

Njoftim!

IKM njofton se jane mbyllur regjistrimet per trajnimin me temë "Zbatimi në praktikë i legjislacionit mbi të drejtën civile, të drejtën penale, legjislacionit tregtar dhe të drejtën e punës në Republikën e Shqipërisë"

2018-10-09T08:54:55+02:0014/09/2018|
Go to Top