Njoftohen të gjithë kandidatët e interesuar për marrjen e titujve Auditues Ligjor dhe Kontabilist i Miratuar në sezonin e vitit 2020, për Kalendarin e Provimeve si dhe Programin e Provimeve.

Kalendarin e Provimeve mund ta shkarkoni më poshtë.

 

Kalendarin e Provimeve mund ta shkarkoni më poshtë.