Trajnimet do të zhvillohen për Kualifikimin e Vijueshem të antarëve të IKM dhe trajnimet cilat shërbejnë për hyrjen në provimet për marrjen e titullit Kontabilist i Miratuar.

Periudha Shtator – Dhjetor  2019

Shoqëria e KontabilitetitKontabilisti i MiratuarNIPT
Financial- Legal SolutionsJetmira Arqile Lita (Ikonomi)L32307060M
Consulting ELZamira Abdullah PezaL72520206N
Lekso ConsultingAfërdita Xhelal GjylaL91511003B
SmartFinElsion Hamdi AllushiL41520023J
Kristal ConsultingNikoleta Dhimitraq Kreku (Mair)L31521001G
FEAL studioFerit Sulejman KarajL62412018D
Redi-ConsultingEdison Lirim TroshaniK41530028G
AIVINIAbaz Haxhi ÇobaniL34012601L
Network ConsultingArmando Bashkim ÇadriM01705036O
SI&ARVangjel Dimitri LicoK37506041Q
Financa JoteNatasha Xhelal ShuaipiL91307004G
Kle & AlbAltin Halim QojleJ62904041K
It-AL ConsultingSotiraq Miti DhamoK31517194J
Kontabel CenterAgim Ymer LleshiL42605201N
S.E.JEdmond Ramis SelimajK62111022Q
Parid ConsultingKledi Xhemal HasaniL72307048U
M&A Accounting ServicesJonida Ylli MyshketaL91605503E
AVVANTIVEOltjana Myftar KaziajL11331002K
ERARLISEnver Qemal SulaL62709202A
GFCRiza Njazi LaçoK31608081W
Studio LaciKristaq Dhori LaçiK31404035Q
DEJAMirjana Selami JanushajK42718408K
Kazazi Consulting sh.p.k.Imer Mehmet KaceliL31804002H
Deloitte AlbaniaVioleta Enver Perleka ( Kaba)J62329003N
Neni TechMigena HasaL32319020V
MB ConsultingBledar Astrit ManajL21428011V
Proactive SolutionsZhaneta Avdyl LucaL61816023A
A.S.C.AArtan Koço AliaL01305501Q
BaEr ConsultingErgys Mustafa DemneriL12205018D
DiA ConsultingErjon Hamdi BilaliL32113017L

Për cdo informacion që lidhet me regjistrimin, komunikimi bëhet nëpërmjët adresës së email-it: ikm.alb@gmail.com ose ne Nr. e telefonit: 0694877738