Në zbatim te ligjit Nr. 10 091, datë 05.03.2009 “Për Auditimin Ligjor, Organizimin e Profesionit të Audituesit Ligjor dhe të Kontabilistit të Miratuar” i ndryshuar dhe kuadrit rregullator te miratuar nga BMP, në mënyrë specifike Rregulloren Nr. 9 “Për Rregullimin dhe Mbikqyrjen e Funksionimit të Organizatave Profesionale dhe Profesionit të Kontabilistit të Miratuar” e ndryshuar, të Bordit të Mbikqyrjes Publike, BMP po realizon për zotëruesit e titullit Kontabilist i Miratuar procesin e verifikimit të përputhshmërisë ligjore të veprimtarisë nëpërmjet Komisionit Ad-Hoc.

Më poshtë mund të gjeni Regjistrin Paraprak të Kontabilistëve të Miratuar që janë miratuar nga Bordi i Mbikqyrjes Publike me Vendim Nr. 41, datë 12.11.2019, si dhe me Vendimin Nr. 63, datë 26.12.2019, të cilët janë verifikuar nga Komisioni Ad-Hoc. Ky regjistër reflekton vetëm individët e verifikuar pavarësisht statusit të tyre KMA apo KMJ dhe nuk paraqet asnjë Shoqëri Kontabiliteti.

Nr. RendorNr. Certifikatë/VitiEmër Atësi MbiemërMob/telQyteti
10008/1998Agim Sali Satka*0682359439/0686050014Tirane
20028/1998Aqif Qazim Toska*0682075121/0692075212Lushnje
30058/1998Eleni Mihallaq Loni**682287161Berat
40092/1998Ilda Jakup Zaja (Frashëri)*682140600Shkoder
50119/1998Marjana Aleko Palla**699529733Tirane
60156/1998Osman Kadri Ballani**694020630Sarande
70288/1998Kristaq Vasil Mamillo*692085573Berat
80161/1998Polikrat Theofan Kuri*684000072Tirane
90194/1998Zaho Bajram Kuka*682060535Tirane
101072/1998Çelnik Rushit Haxhillari*684035767Pogradec
110459/1999Ejup Sulejman Melani**692022223Tirane
120464/1999Meliha Beqir Ulqini*692389873Shkoder
130562/1999Alfred Thodhor Dimo*0676046793/0682046793Fier
140675/1999Fatmira Hariz Varaku*692040405Durres
150687/1999Mimoza Sotiraq Llaçi**694287488Durres
160727/1999Hasan Xhaferr Dyrmishi*692070993Tirane
170823/2000Milo Sevo Rizo**682368879Tepelene
180762/2000Loreta Eqrem Meçaj*682071206Durres
190810/2001Demir Islam Lika*682944436Durres
200878/2001Bukurije Teki Marko (Spahiu)*682999080Tirane
210892/2002Pëllumb Esat Dashi*682091025Fier
220900/2002Lumturi Mustafa Çuedari*694043865Tirane
230947/2002Klement Sadi Mersini*692071552Tirane
240960/2002Mirsie Gani Doka (Gjini)*682087340Tirane
251154/2003Qamil Teufik Kulla*692073921Shkoder
261160/2003Sabrije Tofik Disha*682076514Durres
271123/2005Floreta Xhevdet Papajani*682554522Tirane
281144/2005Kristofor Koço Ngjela*682163330Tirane
291215/2005Ajet Kujtim Cenollari*693333737Tirane
301249/2005Flora Zeqir Hyso**692903714Tirane
311402/2006Mentor Hamit Balliu*672015636Pogradec
321340/2006Elira Qamil Çaku (Memelli)**684017063Shkoder
331401/2006Menduha Bajram Ulqinaku**692120480Durres
340004/2011Aida Fiqiri Xhizdari**692067155Tirane
350006/2011Albana Ilia Lushaj**698800568Tirane
360037/2011Flutura Nuri Mullai**682069210Tirane
370113/2011Alma Abaz Avdia**692177338Tepelene
380121/2011Arbërora Muhamet Kapllani**694095007Tirane
390206/2011Etleva Ylli Gani*672063065Tirane
400245/2011Lorenc File Ajdëraj*692254869Berat
410384/2012Aulona Bujar Luku**692794140Durres
420481/2012Ilda Luftar Kuçova**692033366Tirane
430611/2013Algent Xhelil Jaupi**0676038686/0692361147Tirane
440631/2013Artan Petrit Rumani**0672021345/0696717770Sarande
450686/2013Enea Fadil Paheshti*692515876Elbasan
460772/2013Neim Asllan Llane*682428086Durres
470782/2013Orial Besnik Shaholli*692088373Tirane
480809/2013Xhensila Nias Hysen*693293084Vlore
491131/2015Hajrulla Riza Ahmati*694002550Elbasan
500840/2015Dorina Gezim Kajo*694049628Berat
510902/2016Jonida Xhevair Skendaj**695711189Tirane
520909/2016Pol Jorgo Milo*692754030Tirane
530121/1998Merita Ali Çela (Xhunga)*692078346Tirane
540111/1998Lirim Nuredin Selmanaj**692086060Lushnje
550713/1999Liljana Sefer Daka**696302166Elbasan
560476/1999Firdes Mahmut Karagjozoviq*682060195Durres
570552/1999Rrapo Petref Xhaferraj693099166Vlore
580574/1999Nekije Izet Gjoni (Mema)*692486662Durres
590596/1999Mimoza Sotir Sota*0682377852/0682011331Tirane
600689/1999Floresha Ramadan Kapxhiu*696788383Tirane
610700/1999Adriana Stavri Koçillari (Leka)*692308199Durres
620705/1999Kimete Mezan Mane (Çoji)*693938880Durres
630736/2000Myrvete Esat Babi (Xhixhabesi)*0682523715/0694061040Durres
640779/2000Selim Sule Dervishi*692056904Tirane
650803/2001Diana Aleks Bida**692074272Korce
660813/2001Shkelqim Muhamet Sako*692297689Elbasan
670847/2001Valentina Luçi Dervishi (Gjini)*682202298Durres
680973/2002Shahe Sali Haka (Kasa)**696927683Elbasan
691114/2003Evis Ilmi Milaqi**673040040Durres
701190/2005Suela Dashamir Berberi*692215195Durres
711223/2005Anila Novruz Hudhra**694076905Vlore
721240/2005Enon Xhevdet Karapici*692044606Durres
731387/2006Luljeta Ibrahim Varaku*684288520Durres
741456/2006Albana Adem Beqiri**692309800Tirane
750076/2011Sokol Bajram Golemi*692098710Tirane
760156/2011Ditjon Jaçe Kasmi**672827238Tirane
770167/2011Edvin Paskal Gaçe*682050193Tirane
780224/2011Ilda Dhimitraq Sterjo (Përdhiku)**674023515Tirane
790293/2011Petrit Mero Llapi*693181454Vlore
800329/2011Valbona Kadri Lloha**684074303Tirane
810353/2012Aldona Vasil Kanaçi*692409291Vlore
820366/2012Anila Selman Bejaj (Selmanaj)**682007654Vlore
830416/2012Edison Ahmet Stojna*682128111Tirane
840557/2012Oneda Agim Topçiu (Xhani)*672028025Durres
850708/2013Feruze Meto Hodoj**695694618Vlore
860667/2013Edi Ahmet Kokiçi*672078982Tirane
870707/2013Evis Qemal Kajana*686071982Durres
880829/2014Selda Mustafa Bekteshi**692393021Tirane
890860/2015Ornela Hysen Bezhani**696049004Elbasan
900892/2016Ervin Veli Lika**692262169Durres
910896/2016Ilda Ismail Kadrimi*693947892Durres

Kujdes

Regjistri i publikuar nuk është final.

Ky regjistër është në përditësim të vazhdueshëm deri në përfundim të procesit të verifikimit.

Të dhënat janë paraprake deri në plotësimin e rekomandimeve dhe kushteve të parashikuara në pikën 24 të Nenit 12 të Rregullores Nr. 9, datë 27.02.2019 “Për Rregullimin dhe Mbikqyrjen e Funksionimit të Organizatave Profesionale dhe Profesionit të Kontabilistit të Miratuar” e ndryshuar.

*Subjektet duhet të plotësojnë orët e nevojshme të Edukimit të Vijueshëm Profesional sipas akteve ligjore dhe rregullatore në fuqi.
**Subjektet duhet të plotësojne orët e nevojshme të Edukimit të Vijueshem Profesional sipas akteve ligjore dhe rregullatore në fuqi, si dhe kërkesa të tjera që kanë rezultuar nga Procesi i Verifikimit.

Subjektet të cilët paraqiten me NIPT me formë ligjore të ndryshme nga Person Fizik, duhet të kenë të regjistruar Shoqërinë e Kontabilitetit pranë Organizates Profesionale si dhe t’i nënshtrohen procesit të verifikimit të Shoqërive të Kontabilitetit sipas përcaktimeve të Rregullores Nr. 9, datë 27.02.2019 “Për Rregullimin dhe Mbikqyrjen e Funksionimit të Organizatave Profesionale dhe Profesionit të Kontabilistit të Miratuar” e ndryshuar, të BMP.