Lloji i Trajnimit: Ligji për Tregtarët dhe Shoqeritë Tregtare, Kodi i punës dhe SKK -15 e përmirësuar. 

PjesëmarrësitDataOraVendi
Durrësi, Kavaja, Shkodra dhe Lezha05.11.20168.30 – 14.30Durres
Elbasani, Korça dhe Pogradeci 12.11.20169.00 – 15.00Elbasan ose Korçe
Vlora dhe Saranda   19.11.20169.00 – 15.00Vlore 
Tirana25.11.201614.00 – 20.00Tirane
Fieri, Berati dhe Lushnja26.11.20169.00 – 15.00Fier