IKM njofton se raundi i tretë dhe i fundit per kurset e trajnimit mbi SKK dhe SNK/SNRF do të mbahet sipas kalendarit të mëposhtëm:

THEKSOJME SE KETO DO TE JENE KURSET E FUNDIT TE TRAJNIMIT PER KANDIDATET PER KM 
Lloji i TrajnimitTrajnim në SKK 
Kohëzgjatja6 ditë
Kursi III17 – 19 & 24 – 26 Mars 2017
Lloji i TrajnimitTrajnim në  SNK
Kohëzgjatja2 ditë
Kursi III8 – 9 Prill 2017

Orari për SKK 

E Premte 16.30 – 20.30
E Shtunë 13.30 – 20.00
E Diel 8.30 -15.00

Orari për SNK
E Shtunë 13.30 – 18.30
E Diel 8.30 – 14.30

Regjistrimet janë të hapura deri më 16 mars 2017!
Për informacione të mëtejshme kontaktoni në adresën tone të emailit ikm.alb@gmail.com ose me telefon në sekretarinë e Institutit.