IKM ju njofton se më 7-9 prill 2016 organizon trajnimin për anëtarët e vet që janë regjistruar për provimin për KM.

Trajnimi do të zhvillohet në Fakultetin e Ekonomisë dhe fillon në orën 17.00. Tarifa e trajnimit është 6000 lekë dhe pagesa bëhet në bankën Societe Generale në llogarinë nr. 1522 ose në arkën e IKM deri ditën e mërkurë dt. 06.04.2016.

Ju lutemi,bëni konfirmimin e pagesës për regjistrim.