TRAJNIMI I EDUKIMIT TE VIJUESHEM – DHJETOR 2019

TRAJNIMI I EDUKIMIT TE VIJUESHEM – DHJETOR 2019

IKM ju njofton se ne zbatim te kerkesave te rregullores Nr. 9 date 27.02.2019 te BMP si dhe kerkesave te Statutit, per periudhen Dhjetor 2019, do te zhvilloje trajnimin e meposhtem:

Ne datat 13-15 Dhjetor2019 per Deget Shkoder, Kavaje, Korce, Pogradec, Elbasan, Lushnje, Berat, Vlore, Fier Sarande, IKM organizon trajnimin per Edukimin e Vijueshem te Anetareve ne kuader te aktiviteteve te Edukimit te Vijueshem per vitin 2019.

Trajnimi do te zhvillohet ne ambjentet e Hotel The Plaza Tirane ne Qender.

Per Tarifen do te njoftoheni nga IKM ne ditet ne vijim.

Per shkak te numrit te larte te pjesemarrjes, numri i vendeve eshte i kufizuar dhe per rrjedhoje eshte e nevojshme te behet regjistrimi brenda afateve te percaktuara me poshte.

Per regjistrimin ne kete trajnim, te gjithe te interesuarit duhet te dergojne ne adresen elektronike te IKM Mandat Pagesen e skanuar brenda dates 12.11.2019 nga ku do te marrin edhe konfirmimin per regjistrim.

2019-12-06T14:23:31+01:0006/12/2019|

Share This Story, Choose Your Platform!

About the Author:

Go to Top