EN
AL

Footer

RRETH NESH

 

Ndër objektivat kryesore te IKM eshte grumbullojë dhe të sigurojë organizimin e drejtimin e përhershëm të kontabilistëve profesionistë që zotërojnë dëshminë “Kontabël i Miratuar” si dhe kandidateve që dëshirojnë të aplikojnë për tu pajisur me këtë dëshmi.

NAVIGIMI

  • Home
  • Rreth Nesh
  • Njoftime
  • Kalendari
  • Anëtarët
  • Kandidatët
  • Publikime
  • Kontakt

Copyright 2022 IKM Albania | Të gjitha të drejtat të rezervuara