EN
AL

Na Kontaktoni

Ndër objektivat kryesore te IKM eshte grumbullojë dhe të sigurojë organizimin e drejtimin e përhershëm të kontabilistëve profesionistë që zotërojnë dëshminë “Kontabël i Miratuar” si dhe kandidateve që dëshirojnë të aplikojnë për tu pajisur me këtë dëshmi.

  EMAIL :
  ikm.alb@gmail.com & info@ikm.org.al
  QYTETI :
  TIRANË
  TELEFON/FAX :
  +355 42 347 585
  ADRESA :
  Rruga e Elbasanit, Pallati Edil AL-IT Kati i II-të, Nr. 323

  TË DISPONUESHEM NGA ora 8:00 – 16:00

  +355 69 480 0551

  Të dhënat Bankare

  OTP Bank Albania - ALL

   

  Numër Llogarie: 902455123020013904

   

  IBAN: AL41902117974551230200139042

  Banka Kombëtare Tregtare ALL

   

  Numër Llogarie: 402013345

   

  IBAN: AL6220511021013345CLOTCLALLA