Takimi mes FMN dhe IKM – TADAT

Më datë 15 Qershor 2022 në ambientet e DPT-së u zhvillua një takim mes Departamentit të çështjeve fiskale (FAD) të Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN) dhe Institutit të Kontabilistëve të Miratuar. Përfaqësuesit e IKM ishin: Dr. Sotiraq Dhamo - Kryetari i Këshillit të Drejtimit; Fatmir Bërdica - Nënkryetar i Këshillit të Drejtimit; Dashamir Begaj - Drejtor [...]

2022-06-17T12:36:40+02:0017/06/2022|

Thirrje për shprehje interesi – Pajisje Informatike

Pajisje Informatike (PC) për zyrat e Institutit të Kontabilistëve të Miratuar Qëllimi/Produktet e Parashikuara: Blerja e 3 (tre) kompjuterëve për zyrat e Institutit të Kontabilistëve të Miratuar Profili i Kompanisë: Të ketë minimalisht 5 vite e regjistruar në QKB, me objekt aktiviteti tregti me shumicë dhe pakicë të pajisjeve informatike; Të ketë përvojë të suksesshme [...]

2022-06-06T10:05:57+02:0006/06/2022|
Go to Top