TRAJNIMI I EDUKIMIT TE VIJUESHEM – DHJETOR 2019

TRAJNIMI I EDUKIMIT TE VIJUESHEM – DHJETOR 2019 IKM ju njofton se ne zbatim te kerkesave te rregullores Nr. 9 date 27.02.2019 te BMP si dhe kerkesave te Statutit, per periudhen Dhjetor 2019, do te zhvilloje trajnimin e meposhtem: Ne datat 13-15 Dhjetor2019 per Deget Shkoder, Kavaje, Korce, Pogradec, Elbasan, Lushnje, Berat, Vlore, Fier Sarande, [...]

2019-12-06T14:23:31+01:0006/12/2019|

TRAJNIM PER HYRJE NE PROFESION – KANDIDATE KM DHJETOR 2019

IKM ju njofton se gjatë muajit Dhjetor 2019 - Janar 2020 do të zhvillohet trajnimi për Standardet Kombëtare të Kontabilitetit për të gjithë Kandidatët KM të anëtarësuar pranë tij, si pjesë e certifikimit te detyrueshëm për Provimet e Aftësive Profesionale  për t'u pajisur me Dëshminë  "Kontabilist i Miratuar". Trajnimi do të zhvillohet në ambientet e Universitetit "Marin [...]

2019-12-17T10:26:04+01:0002/12/2019|

***perditesuar 28/02/2019*** KALENDARI I TRAJNIMEVE: Mars – Prill 2019

KALENDARI I TRAJNIMEVE: MARS - PRILL 2019 Trajnimet do të zhvillohen për Standardet Kombëtare dhe Ndërkombëtare të Kontabilitetit, të cilat shërbejnë për hyrjen në provimet për marrjen e titullit Kontabilist i Miratuar! Lloji i Trajnimit: Trajnim në SKK Kohëzgjatja: 6 ditë Java I:  15 - 17 Mars 2019 Java II: 22 - 24 Mars 2019 [...]

2019-02-28T20:54:01+01:0023/01/2019|

Trajnim Pergatitor per kandidatet per KM

IKM njofton të gjithë kandidatët anëtarë të IKM, se në muajin Tetor 2018 do të zhvillojë nje trajnim përgatitor, i cili shërben për hyrjen në provimet për marrjen e titullit Kontabilist i Miratuar! Trajnimet do të zhvillohen sipas kalendarit të mëposhtëm: Periudha Tetor 2018 Te gjithe kandidatet qe deshirojne te marrin pjese ne provim [...]

2018-10-09T08:54:53+02:0005/10/2018|

Trajnim me temë “Zbatimi në praktikë i legjislacionit mbi të drejtën civile, të drejtën penale, legjislacionit tregtar dhe të drejtën e punës në Republikën e Shqipërisë”

IKM njofton se në datat 15-16 Shtator 2018 organizon trajnimin me temë "Zbatimi në praktikë i legjislacionit mbi të drejtën civile, të drejtën penale, legjislacionit tregtar dhe të drejtën e punës në Republikën e Shqipërisë, në masën që këto i interesojnë profesionit të auditimit ligjor të pasqyrave financiare". Ky trajnim organizohet në kuadër të provimit të dytë [...]

2018-10-09T08:54:55+02:0009/09/2018|

NJOFTIM PER KURSIN E FUNDIT MBI SKK/SNK NGA IKM

IKM njofton se raundi i tretë dhe i fundit per kurset e trajnimit mbi SKK dhe SNK/SNRF do të mbahet sipas kalendarit të mëposhtëm: THEKSOJME SE KETO DO TE JENE KURSET E FUNDIT TE TRAJNIMIT PER KANDIDATET PER KM  Lloji i Trajnimit Trajnim në SKK  Kohëzgjatja 6 ditë Kursi III 17 - 19 & 24 [...]

2018-10-09T08:54:55+02:0005/09/2017|

Trajnimi i kualifikimit te vijeshem per Tiranen

Njotohen anetaret e IKM (KM dhe kandidate per KM), dega Tirane, se diten e Premte, dt. 25 nentor 2016, do te zhvillohet trajnimi ne kuader te kualifikimit te vijueshem sipas kalendarit te njoftuar me pare. Trajnimi do te zhvillohet ne sallen e Universitetit Luarasi, Rr. Elbasanit, ne krah te Fakultetit te Historise dhe Filologjise, Tirane. Trajnimi fillon [...]

2018-10-09T08:54:55+02:0005/09/2017|

Kalendari i Trajnimeve Nëntor – 2016

Lloji i Trajnimit: Ligji për Tregtarët dhe Shoqeritë Tregtare, Kodi i punës dhe SKK -15 e përmirësuar.  Pjesëmarrësit Data Ora Vendi Durrësi, Kavaja, Shkodra dhe Lezha 05.11.2016 8.30 - 14.30 Durres Elbasani, Korça dhe Pogradeci  12.11.2016 9.00 - 15.00 Elbasan ose Korçe Vlora dhe Saranda    19.11.2016 9.00 – 15.00 Vlore  Tirana 25.11.2016 14.00 – 20.00 Tirane [...]

2018-10-09T08:54:55+02:0005/09/2017|

Trajnim përgatitor për provimet KM

IKM ju njofton se më 7-9 prill 2016 organizon trajnimin për anëtarët e vet që janë regjistruar për provimin për KM. Trajnimi do të zhvillohet në Fakultetin e Ekonomisë dhe fillon në orën 17.00. Tarifa e trajnimit është 6000 lekë dhe pagesa bëhet në bankën Societe Generale në llogarinë nr. 1522 ose në arkën e [...]

2018-10-09T08:54:55+02:0005/09/2017|
Go to Top